Descripció
Necessitem un perfil de Persona amb experiència com a cap de sala i amb competències de: gestió, lideratge i coordinació d'equips de treball.
Breu descripció del lloc de treball:
Busquem encarregat/da de restaurant per dirigir tots els aspectes del nostre negoci. S'encarregarà de liderar el servei de sala ; que s'ofereixi alta qualitat. Motivant al nostre personal per oferir una excel·lent atenció a clientela.
Les responsabilitats del gerent de restaurant inclouen mantenir els ingressos, rendibilitat i objectius de qualitat del restaurant. S'encarregarà de garantir que el funcionament del restaurant sigui eficient, a més de mantenir un nivell elevat de producció, productivitat, qualitat i estàndards de servei a ela cdientela. . Per a tenir èxit en aquest treball, cal tenir dots directives i experiència tant en sala com en gestió. Volem que sàpiga com supervisar el restaurant, comprovar que tot està bé amb els clients i aprofitar la capacitat
Del restaurant al màxim. També és essencial experiència en gestió de cuina, ja que contractarà cuiners i personal de servei, crearà els horaris de treball, supervisarà la preparació del menjar i garantirà que es compleixin les normatives de salut i seguretat en el restaurant. Esperem que doni exemple i animi al nostre personal en els moments més atrafegats en un entorn de ritme ràpid. En darrer terme, s'encarregarà de garantir que el nostre restaurant funcioni òptimament i que la clientela tinguin una experiència culinària agradable.
Vacants
1
Localitat, Província
AMETLLA DE MAR, Tarragona
Nivell Formatiu i Acadèmic mínim
Diplomat o enginyer tècnic
Titulació Requerida
GRAU en Gestió Turística i Hotelera
GRAU en Turisme - Administració d'Organitzacions i Recursos Turístics
Permisos de Conduir
B
Vehicle propi
Coche/Turismo
Idiomes
No es requereix cap idioma específic.
Àmbits de selecció de candidats/es
Local
Durada contracte
Indefinit
Tipus de Jornada
Completa
Salari
30.000-35.000€ b.a.