Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
24/02/2021 Informàtic/a Industrial -Programador/a Informàtic/a i d'automatismes
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0 Requereix una persona per a desenvolupar funcions de Programació Informàtica i d'automatismes i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
22/02/2021 Desenvolupador/a. NET
Precisem incorporar professionals amb experiència en entorns .Net a Tortosa o la zona compresa en 80km de radi..
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
22/02/2021 Mecànic de maquinària d'obra pública
Necessitem Mecànic per a reparació de maquinaria d’obra pública amb coneixements d’hidràulica. Preferentment oficial de 1ª o altra categoria . Imprescindible responsabilitat ,vocació i motivació pel treball mecànic. Jornada completa. Incorporació en plantilla, segons vàlua. Incorporació immediata.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
22/02/2021 Gerocultor/a Tortosa i Deltebre
Residència L'Onada Selecciona gerocultor/a per a Tortosa o Deltebre (vaants diferents. No itinerància).
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
19/02/2021 Tècnic/a especialista en sistemes de climatització
Empresa líder del sector i innovadora, estem buscant una especialista instal·lador d'equips d'aire condicionat i calderes, per incorporació immediata, contracte fix, estabilitat i sou en funció de l'experiència i coneixements.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
19/02/2021 Ferrer-Soldador oficial de 1ª
Empresa del sector metall necessita incorporar un perfil de ferrer-soldador. Requereix experiència laboral . Orientació a l'assoliment de tasques i qualitat en el treball. Condicions laborals a negociar amb l'empresa. INCORPORACIÓ IMMEDIATA
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
19/02/2021 Fuster d'Alumini, PVC i serralleria
Empresa de la comarca cerca incorporar a la plantilla un Fuster d'alumini, PVC o Serralleria. Incorporació Immediata
ALDEA, L' 1 Activa Veure oferta
17/02/2021 Auxiliar de Clínica Dental
Necessitem Auxiliar de Clínica dental per cobrir jornada de 20 hrs./ 25 hrs. setmanals.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
17/02/2021 Repartidor
Necessitem incorporar repartidor major de 30 anys per a rutes Baix Ebre Montsià. Contracte indefinit, jornada completa. Incorporació Immediata.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
17/02/2021 Administratiu/va-Comptable
Consultoria precisa incorporar de manera immediata personal administratiu-comptable.
TORTOSA 3 Finalitzada Veure oferta
16/02/2021 Administratiu/va Comercial amb idioma francès nivell nadiu
Empresa consolidadada i amb mercat francès necessita incorporar urgentment administratiu/va comercial Imprescindible nivell de francès nadiu i coneixement LLoc de treball: Oficina a Camarles , exclusivament.
CAMARLES 2 Activa Veure oferta
12/02/2021 English Teacher
Cerquem English Teacher a Tortosa i Amposta. Procès de selecció obert per a cobrir substitucions i per incorporació .
TORTOSA 8 Activa Veure oferta
11/02/2021 Treballador/a social Unitat territorial TTEE a 50% de jornada
Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc. Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves. Som més de 170 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en 18 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors és el que ens fa donar un servei referent en el sector. Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà! El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 8 anys amb aquest servei pioner en el sector social. Com a treballador/a social, t'encarregaràs de fer difusió del servei i d'assessorar des de la visio del treball social a tot l'equip en el disseny i posterior procés d'intervenció familiar, com també de donar pautes d'actuació envers l'ambit socioeconòmic i laboral. Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte! Actualment FASI completa l’equip de la casa d'infants Fontcalda (Gandesa) i de la casa d'infants Cucafera (Tortosa) amb el/la treballador/a social, membre de l’EIF (equip d’intervenció familiar), a jornada parcial (19 hores setmanals). Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podràs aprendre et farà créixer personal i professionalment.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
11/02/2021 Administratiu/va amb nivell d'Anglès
Necessitem cobrir una vacant de personal administratiu a mitja jornada.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
10/02/2021 Administrative Quality Specialist Lo - Gandesa-FRESHLY COSMETICS
Treballaràs en una startup molt dinàmica i en creixement. Podràs créixer dia a dia fent el que més t'agrada. Oblidar-te de la carmanyola amb el nostre servei de càtering diari. Posem a la teva disposició l'equipació i totes les facilitats que necessitis per al desenvolupament del teu treball
GANDESA 1 Activa Veure oferta
Pàgina 2 de 4